Od klasiky k digitálním inovacím: vývoj deskových her

Deskové hry prošly dlouhou cestou od tradičních karetních a šachových her až po moderní digitální verze.

Interaktivní deskové hry: sjednocení klasiky a technologie

Moderní technologie se rychle rozvíjejí a pronikají do různých oblastí našeho života, včetně světa deskových her.

Online kasina v České republice: Jak si vybrat nejlepší místo pro hraní?

Hraní hazardních her se v současné době stává čím dál více populární. Casina online představují platformy, na kterých hráči naleznou různé druhy hazardních her, včetně stolních nebo karetních titulů či online automatů.

Čtyřmi slovy, jedním dechem - Nástupce Krycích jmen?

Čtyřmi slovy! je hra, která vyšla česky relativně nedávno, a za necelé dva roky, co je na světě, sklidila více než slušný úspěch.

Sázky, prosím! - Tak trochu jiná párty hra

Desková hra Sázky, prosím! od Johna D. Claira vás vtáhne do srdce koňských dostihů během jednoho vzrušujícího dopoledne, na které přicházíte s pár drobáky v kapse a velkým snem - vydělat si pořádný balík! Kdo z vás si odnese pořádnou výhru a kdo si odnese výhru ještě pořádnější?

5 tipů na deskoherní dárky

…a tím myslím úplně každý (ok, věkové minimum je tu 8 let - nedoporučujeme hrát s batoletem). Tyhle hry jsme hráli už nesčetněkrát. Kluci, holky, s dětmi i bez dětí, vždycky jsme hráli znovu, a nikdy nás nezklamaly. Tohle je 5 tipů na naše deskoherní stálice, které doporučujeme opravdu VŠEM.

Proměňte svou domácnost v chytrou s produkty od Xiaomi. Konec nudného vysávání i vaření

Robotický vysavač za vás uklidí i vytře, chytrý mixér připraví polévku i smoothie, čistička vzduchu se automaticky sepne, když rozpozná v ovzduší nečistoty nebo alergeny, bezpečnostní kamera ohlídá váš dům a díky stropním světlům Xiaomi už nikdy nezapomenete zhasnout. I tak může vypadat vaše chytrá domácnost od Xiaomi. Chytrá domácnost je totiž pro každého!

Desková hra Northgard - Vikingská dovolená v kostce

Northgard je strategická hra pro 2-5 hráčů, která vznikla na základě úspěšné videoherní předlohy.