Čtyřmi slovy, jedním dechem - Nástupce Krycích jmen?

Čtyřmi slovy! je hra, která vyšla česky relativně nedávno, a za necelé dva roky, co je na světě, sklidila více než slušný úspěch.

Sázky, prosím! - Tak trochu jiná párty hra

Desková hra Sázky, prosím! od Johna D. Claira vás vtáhne do srdce koňských dostihů během jednoho vzrušujícího dopoledne, na které přicházíte s pár drobáky v kapse a velkým snem - vydělat si pořádný balík! Kdo z vás si odnese pořádnou výhru a kdo si odnese výhru ještě pořádnější?

5 tipů na deskoherní dárky

…a tím myslím úplně každý (ok, věkové minimum je tu 8 let - nedoporučujeme hrát s batoletem). Tyhle hry jsme hráli už nesčetněkrát. Kluci, holky, s dětmi i bez dětí, vždycky jsme hráli znovu, a nikdy nás nezklamaly. Tohle je 5 tipů na naše deskoherní stálice, které doporučujeme opravdu VŠEM.

Proměňte svou domácnost v chytrou s produkty od Xiaomi. Konec nudného vysávání i vaření

Robotický vysavač za vás uklidí i vytře, chytrý mixér připraví polévku i smoothie, čistička vzduchu se automaticky sepne, když rozpozná v ovzduší nečistoty nebo alergeny, bezpečnostní kamera ohlídá váš dům a díky stropním světlům Xiaomi už nikdy nezapomenete zhasnout. I tak může vypadat vaše chytrá domácnost od Xiaomi. Chytrá domácnost je totiž pro každého!

Desková hra Northgard - Vikingská dovolená v kostce

Northgard je strategická hra pro 2-5 hráčů, která vznikla na základě úspěšné videoherní předlohy.