Odhodlaní: Stalingrad

Undaunted: Stalingrad

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-60 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Stalingrad, 1942. Čeká vás vyčerpávající konflikt na tomto stěžejním bojišti. Zatímco kulky a bomby trhají město na kusy, jen díky důvtipu a statečnosti se můžete zmocnit základního kamene celé východní fronty a změnit běh dějin.

Na vašich bedrech spočívá těžké břemeno. Každá ztráta utrpěná v bitvě oslabí vaše síly na celé tažení. Každý výbuch bomby a minometný granát zanechává půdu, za kterou bojujete, v další zkáze. Každý centimetr ztracený ve prospěch nepřítele vás přibližuje k porážce. V průběhu až patnácti rozvětvených scénářů rozhodnete o osudu Stalingradu a možná i samotné války. Přestože důsledky vašich činů budou přetrvávat, hru samotnou lze plně resetovat a znovu hrát, což vám umožní prozkoumat všechny možné výsledky.

Undaunted: Stalingrad je monumentální samostatná kampaňová hra na úrovni čety s rozvětveným příběhem, která rozšiřuje rozsah a náročnost série nad rámec všeho, co tu bylo předtím. Díky více než 300 unikátním ilustracím Rolanda MacDonalda a 150 sugestivním briefingům k misím, které napsal uznávaný autor Robbie MacNiven, se ponořte do této kampaně v srdci války.

zobrazit více zobrazit méně