The Wildsea

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

The Wildsea je stolní roleplayingová hra od Quillhound Studios pro 2-6 hráčů inspirovaná příběhy jako Sunless Sea, Bastion a trilogie Bas-Lag. The Wildsea využívá příběhový, fikční systém d6 kostek, který čerpá inspiraci z her jako Belly of the Beast, Blades in the Dark a 13th Age.

Asi před třemi sty lety vyvrátila světové říše vlna rychle rostoucí zeleně, příliv bujného růstu, který se šířil ze Západu a byl známý jako Verdancy. Nyní si cestu hustými vlnami korun stromů razí lodě poháněné motorovými pilami, jejichž motory pohání olejnaté plody, lanoví golemové, med a pýcha.

Hrajete za divokého námořníka, člena pestré posádky složené ze zvětralých potomků lidstva, kaktusových pistolníků, stonožkových hub, hedvábně oděných pavoučích lidí a dalších podivných věcí. Se svými kolegy z posádky budete cestovat napříč dlouhým přílivem, objevovat mapy, pronásledovat a vyhýbat se bažinám hlubin.

The Wildsea hladoví a roste, kořeny se noří hluboko do lesního dna, zatímco vlny nad ním se vlní životem. Co objevíš v jeho hlubinách?

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

O RPG systémech – díl šestý: Forged in the Dark

Právem považovaný za jeden z nejlepších enginů všech dob?

V RPG The Wildsea došlo k opačné apokalypse – svět zahalila přebujelá zeleň

Chcete si zahrát za vzdušného piráta, houbu nebo pavouka ve světě, kde je příroda problém?

Nejnovější články