SETI: Search for Extraterrestrial Intelligence

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
40-160 min.
více méně
Doporučený věk:
Typ:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Ve hře SETI: Search for Extraterrestrial Intelligence, eurohře pro 1-4 hráče, vedete vědeckou instituci, která má za úkol hledat stopy života mimo planetu Zemi. Hra čerpá inspiraci ze současných nebo nově vznikajících technologií a snah o průzkum vesmíru.

Hráči budou zkoumat blízké planety a jejich měsíce vypouštěním sond ze Země, přičemž budou využívat neustále se měnící polohy planet. Rozhodněte se, zda přistát na jejich povrchu a nasbírat cenné vzorky, nebo zůstat na oběžné dráze a provést širší průzkum. Kromě toho můžete zaměřit své dalekohledy na vzdálené hvězdné systémy, odhalit stopy mimozemských signálů nebo neobjevené exoplanety a shromáždit slibná data, která doma prozkoumáte a prostudujete.

Na Zemi můžete investovat do vylepšení svého vybavení, abyste mohli efektivněji analyzovat příchozí data, zvýšit kapacitu signálu teleskopu nebo zvýšit zásoby zdrojů - to vše za účelem rozšíření rozsahu pátrání, které by mohlo vést k objevu mimozemských forem života.

Využijete také více než 200 karet, které vám pomohou ve vašem úsilí nebo zaměří váš výzkum určitým směrem, a získáte tak další bonusy a odměny. Každá karta má jedinečné efekty a ilustrace a zobrazuje skutečné technologie, projekty a objevy (například ISS, Velký hadronový urychlovač, vozítko Perseverance, sondu Voyager a mnoho dalších).

Nalezení stop mimozemského života je jen otázkou času - strategicky využijte zdroje, které máte k dispozici a možná to budete právě vy, kdo nejvíce přispěje k vědeckému poznání mimozemského života v naší galaxii.

SETI: Search for Extraterrestrial Intelligence vzdává hold výzkumu vesmíru a planet, astronomii, pokračujícímu hledání známek života v rozlehlém vesmíru a snahám o pochopení podstaty života ve vesmíru.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články