Horizon Forbidden West: Seeds of Rebellion

Podrobnosti
Série:
Počet hráčů:
Herní doba:
60-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Ve vzdálených zemích planety Země v daleké budoucnosti, kde vládnou kolosální stroje a lidé žijí v předindustriálních kmenech, se mezi bojovnými Tenakthy rodí zárodky vzpoury.

Vraťte se do postapokalyptického světa Horizonu a objevte nevyprávěné příběhy Zapovězeného západu - majestátní, nebezpečné hranice, kde se pohybují nové mohutné stroje a kterou nazývají domovem nové ohromující kmeny.

Tato plně kooperativní desková hra pro 1-4 hráče, inspirovaná oceňovanou videohrou, zavede hráče na Zapovězený západ ještě před příchodem Aloy. V temných zákoutích tohoto tajemného pohraničí se rozhořívá vzpoura. Jejím cílem je rozbít těžce vydobytý, křehký mír mezi tenakthskými klany.

Vy a vaši kolegové maršálové musíte tuto hrozbu odhalit, vyšetřit a bojovat s ní dříve, než bude prolita zbytečná krev a osud klanových zemí se změní na několik generací dopředu. Cestou budete prozkoumávat pulzující svět, získávat mocné vybavení, plnit úkoly na život a na smrt a testovat své schopnosti proti všudypřítomné hrozbě: smrtícím, neustále se vyvíjejícím strojům.

Podlehnete kopí, drápům nebo jedovaté nákaze? Nebo se společně postavíte proti přesile a odhalíte nevyřčená tajemství Zapovězeného západu?

zobrazit více zobrazit méně