FLOE

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
60-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

FLOE je dobrodružná strategická hra, ve které se hráči vydávají na hrdinské výpravy napříč ledovou krajinou. Budete objevovat dávno ztracená tajemství na neprobádaných ledovcích, plout po mořích za dobrodružstvím a potopenými poklady a nořit se do nebezpečných jeskyní, abyste našli vzácné krystaly a bojovali s děsivými příšerami.

Navzdory nebezpečím, která na vás čekají, nebudete na svých cestách sami. Vždy po tvém boku ti může stát věrný známý, který ti pomůže shromáždit zdroje nebo se vrhne do boje, aby zvrátil průběh bitvy. Během svých cest budou hrdinové získávat také užitečné spojence, mocné schopnosti a vzácné předměty. Časem mohou také stavět svatyně po celé mapě, čímž zajistí, že se na jejich odkaz bude dlouho vzpomínat.

Vždy se však mějte na pozoru před chladem. Vydat se do ledové pustiny je nebezpečné: téměř vše, co hrdinové udělají mimo bezpečí vesnice, je bude stát teplo. Čas od času se budou muset vrátit do vesnice, aby se zahřáli, vylepšili svou usedlost, nakoupili vylepšení a připravili se na další velké dobrodružství.

Budete nejodvážnějším průzkumníkem ze všech?

zobrazit více zobrazit méně