Free League zahajuje letní výprodej. Nabízí spoustu skvělých titulů za pětikilo
Novinka zdroj: Free League

Free League zahajuje letní výprodej. Nabízí spoustu skvělých titulů za pětikilo

27. 6. 2023 14:38 | RPG | autor: Pavel Bareš |

Free League obvykle dělá jeden, maximálně dva výprodeje během celého roku, a to ještě v nepředvídatelných intervalech, takže když už na nějaký dojde, je to pro RPGčkaře malý svátek. Vzhledem k tomu, jak nabitým katalogem tenhle vydavatel disponuje, si tu na něco přijde prakticky každý. 

A jinak tomu není ani letos. Hrám od Free League se tu na webu věnujeme dost a dost a spoustu z našich oblíbených kousků teď na jejich webu najdete s cenovkou okolo dvaceti dolarů, tedy pětistovky. Probrouzdat si jej můžete sami zde, ale pokud potřebujete pár doporučení, nenechám se dvakrát pobízet.

Starter Set Aliena je jedním z nejlepších víkendových oneshotů, jaký jsem kdy hrál a také jedním z pouhých tří titulů, které ode mě tady na ZeStolu.cz kdy dostaly absolutní hodnocení Zásah! Detaily najdete v recenzi, ale pro fandy atmosférických sci-fi hororů je tahle pecka naprostou nutností. V aktuální slevě vás celá krabice s hafou komponent přijde na pouhých 500 korun

Když už jsme u těch scifáren, tak i z „arabského Firefly“ Coriolis se vyklubala jedna z mých současně nejoblíbenějších her, pro ní jsem si dokonce vydobyl místo v diáři, abychom v ní mohli s kamarády jet regulérní kampaň. Základní příručka ve slevě stojí rovněž pětistovku a všemožné další bundly jsou také zlevněné. Recenzi najdete zde a přihoďme k tomu ještě pár článků o kampani Mercy of the Icons (první a druhá část) nebo průvodce vším vedlejším obsahem, kterým se Coriolis může pochlubit.

Našim dalším oblíbeným RPG Mutant: Year Zero, Vaesen a Mörk Borg se slevy bohužel vyhnuly, ale příručka Tales from the Loop (recenze zde) teď taky stojí jenom pětistovku a v oddělení Symbaroumu je slev opravdu požehnaně (omýlaná pětistovka a slevy na všemožné modulové bundly). Ale pozor: Ačkoli bude mít Symbaroum v mém srdci vždy důležité místo, raději ho vždy doporučuji v tandemu s tímhle varovným článkem, respektive touhle dvoudílnou sérií o kampani Throne of Thorns, pokud byste pokukovali i po ní.

Stejně tak nikomu nemůžu s čistým svědomím doporučit starter set pro LotRovský Jeden prsten, ale plná verze hry podle Vaškových hlášení stojí za hřích a přijde vás aktuálně na, tušíte správně, pětistovku.

Pak je tu ještě nejnovější Year Zero titul v nabídce, Blade Runner, o jehož kvalitách tedy nevím ani ň, ale pokud jste fandové filmu (respektive knihy), možná vás bude tatáž cenovka zajímat. A na závěr velký krok autora toho textu z jeho komfortní zóny: Twilight: 2000, realistický military survival aneb žánr, o kterém jsem nikdy nevěděl, že ho chci zkusit, dokud mi ho Free League nevecpali do chřtánu v podobě krabicového core setu nabitého k prasknutí za mrzkých, tentokrát už 600 korun.

Slevová akce běží do 5. července. 

Nejnovější články