Trailblazer: The John Muir Trail

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30-120 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Vydejte se na cestu za poznáním a objevováním po historické stezce Johna Muira přes kalifornské pohoří High Sierras. Prozkoumejte majestátní hory a svěží louky, malebné vodopády a vysokohorská jezera. Vystoupejte do výšin na ikonický yosemitský Half Dome nebo sequujskou horu Whitney! Vychutnejte si putování údolím Evolution Valley nebo Tuolumne Meadows, zastavte se, abyste se pokochali krásou jezera Thousand Islands Lake, nebo si zchlaďte nohy v řece Kings River. Odpočiňte si pod obřím a prastarým sekvojovcem nebo si chyťte (a pusťte) zlatého pstruha, zaposlouchejte se do zpěvu kosa, pozorujte sviště při hře nebo spatřete vzácnou rostlinu sněžnici. Šťastné cesty!

Trailblazer: John Muir Trail se koná během dvanácti dnů/kol pěší turistiky a putování s batohem po stezce Johna Muira (JMT). Budete zažívat každodenní setkání na stezce, rozhodnete se prozkoumat cíle na stezce, získávat a spravovat přírodní a osobní zdroje, objevovat a pozorovat památky a zvuky svého okolí, přizpůsobovat se neustále se měnícím povětrnostním podmínkám a pohybovat se po celé stezce, a to vše při rozumném používání věcí v batohu, abyste maximalizovali své zážitky.

Body stezky můžete na trase získávat několika způsoby, například umisťováním dělníků na stezky, sbíráním sad karet terénních průvodců, okamžitým bodováním pomocí karet cílů a efektivním využíváním vybavení batohu.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články