Tiny Epic Game of Thrones

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-60 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Připravte se na proplouvání nebezpečným světem Západozemí s Tiny Epic Game of Thrones, kde jsou spojenectví křehká, zrady běžné a osud vašeho rodu visí na vlásku. Hráči se ujmou rolí mocných rodů Sedmi království, z nichž každý bojuje o moc, vliv a kontrolu nad Železným trůnem.

Až se vžijete do kůže ikonických postav, budete čelit náročným dilematům, zapojíte se do složitého politického manévrování a povedete epické bitvy o nadvládu. Uzavřete mocná spojenectví s ostatními šlechtickými rody, nebo zosnujete jejich pád, abyste se zmocnili jejich zemí a zdrojů? Rozhodnutí, která učiníte, budou mít dalekosáhlé důsledky a ovlivní nejen váš rod, ale i celou říši. Dokážete přelstít své soupeře a zajistit přežití a prosperitu svého rodu v nelítostné Hře o trůny?

Ve hře Tiny Epic Game of Thrones hráči využívají inovativní mechanismus kostek s omezeným počtem akcí a strategicky si vybírají akce, jako je spiknutí, šeptanda, událost, pochod a plavba. Díky možnosti sledovat akce ostatních hráčů budou hráči zapojení do hry v každém tahu.

Kromě toho budou hráči ovládat obrovskou moc svých rodů prostřednictvím univerzálních karet, které jim umožní intrikovat proti vlivným rodům Západozemí, organizovat velkolepé události a účastnit se vzrušujících bitev. Budou válčit po celém Západozemí, obléhat hrady, zabírat země a uzavírat zásadní spojenectví, a to vše kvůli šanci usednout na Železný trůn. Po šesti kolech hry se jeden z hráčů stane pánem Sedmi království a bude korunován vítězem!

zobrazit více zobrazit méně