The Great Split

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Ve hře The Great Split taháte karty a sbíráte bohatství, jako jsou drahokamy, zlato, umělecká díla a hrobky, a přidáváte je do své sbírky, aby byla nejprestižnější ze všech!

Každé kolo začínáte rozdělením svých karet do dvou skupin, poté předáte svou peněženku hráči po své levici - zpět vám však bude vrácena pouze jedna skupina karet. Vy rozdělujete, oni vybírají! Nezoufejte však, protože zatímco se váš soupeř dívá na vaše rozdělení, dostanete podobnou nabídku také od hráče po vaší pravici, takže vybírejte moudře. Jakmile je vaše ruka kompletní, zahrajte karty a přidejte všechna tato bohatství do své sbírky.

Každý typ bohatství vám uděluje body prestiže jiným způsobem, takže si udržujte vyváženou sbírku drahokamů, sledujte hodnotu trhu s uměním a hromaděte neocenitelné svazky. V závislosti na tom, jak si každý hráč buduje svou sbírku, budou mít různá bohatství pro každého z nich jinou hodnotu. Předveďte své nejlepší vyjednávací schopnosti při tvorbě rozdělení a vytvořte dokonalou nabídku, která dotlačí soupeře k tomu, aby si vzal to, co chcete, aby si vzal... a vám zůstala ta nejchutnější kořist!

Buďte připravení na to, až se spustí bodování v polovině hry. Rozumně hospodařte se svými zásobami zlata, abyste získali další bohatství, a vytvořte si tu správnou sbírku!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články