Star Wars: Bounty Hunters

Star Wars: Bounty Hunters

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
20-30 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Star Wars: Bounty Hunters je lehká strategická hra, ve které hráči soutěží o nejlepšího lovce odměn v galaxii. Hráči mají tři úkoly, které jim pomohou získat body: zajetí cílů, splnění kontraktů a nákup droidů a beden na trhu Jawa.

V této draftovací hře neexistují žádné prostoje: všichni hrají současně. Hráči začínají se 4 kartami v ruce. V každém tahu si vyberou kartu z jedné z dostupných hromádek (cíle, lovci, kontrakty a trh Jawa). Poté si mohou vybrat, zda kartu zahrají, nebo prodají. Nakonec předají svou zbývající kartu sousedovi po levici.

Karty cílů mají obranné hodnoty, zatímco karty lovců a droidů mají hodnoty útoku. Aby se hráči zmocnili cíle, musí se vyrovnat nebo překročit jeho obranné hodnoty tím, že před své cíle umístí karty lovců a droidů. Jakmile je cíl poražen, je umístěn vodorovně.

Hráči mohou také plnit kontrakty výběrem karet kontraktů. Ty poskytují bonusové body za zajetí konkrétních cílů a nákup beden.

Hráč, který jako první získá 4 cíle, získává bonusy, a tím se spouští poslední 2 kola. Pomocí výsledkové tabulky hráči spočítají body, které získali za zajetí cílů, plnění smluv a nákup beden, a odečtou body, které utratili za najmutí lovců. Hráč s největším počtem bodů je vyhlášen nejlepším lovcem odměn v galaxii!

zobrazit více zobrazit méně