Sleeping Gods: Distant Skies

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
60-600 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

San Francisco, 1937: Váš nákladní letoun proletí portálem na obloze a přenese vás do drsné krajiny plné bizarních stvoření, intrikánských bohů a nevýslovných nebezpečí. Dokážete však najít cestu zpět dříve, než se portál uzavře?

Sleeping Gods: Distant Skies je samostatné pokračování odehrávající se ve světě Spících bohů. Stejně jako v původní hře putujete se svými přáteli rozlehlou krajinou, čtete rozvětvené příběhy a potkáváte živé postavy, ale v této hře komunikujete s atlasem na hlubší úrovni - táboříte, prozkoumáváte, překonáváte překážky a hledáte ztracené relikvie. Nový akční systém vám umožňuje ještě větší volnost při cestování a průzkumu.

Kromě systému prozkoumávání a úkolů z původní hry nabízí hra Sleeping Gods: Distant Skies i nový způsob boje. Hráči si nyní vytvářejí bojový balíček, z něhož si losují rozmanité karty do hry, díky čemuž je každé bojové střetnutí novou a dynamickou hádankou.

Přestože hra Sleeping Gods: Distant Skies navazuje na příběhové prvky z první hry, nemusíte hrát Spící bohy, abyste si užili toto pokračování. Hra obsahuje nové postavy a příběhové linie, které vysvětlují pojmy z původní hry, když se s nimi setkáte.

Vraťte se do světa Spících bohů a zažijte napínavý příběh, který závisí na vašich rozhodnutích ve skutečně otevřeném světě!

zobrazit více zobrazit méně

Nejnovější články