Rallyman: DIRT

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-60 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Rallyman: DIRT je zbrusu nové vydání klasické rallye hry od Jeana-Christopha Bouviera.

Usedněte za volant přeplňovaného rallye vozu a závoděte o co nejlepší čas na různých úsecích trati!

Rallyman: DIRT je závodní hra typu "házej a pohybuj", takže abyste se mohli pohybovat po trati, budete házet kostkami! Každý hráč bude mít k dispozici směs kostek převodovky, brzdy a jízdy, aby mohl své auto po trati rozjet. Každou kostkou lze hodit pouze jednou za tah. Každá kostka má určitý počet symbolů výstrahy. Pokud v jednom hodu získáte 3, ztratíte kontrolu nad svým vozem, čímž se prodlouží váš čas a může dojít k poškození vozidla!

Rallyman: DIRT je o naplánování dokonalé trajektorie! Budete muset přizpůsobit svou techniku jízdy tak, abyste zvládli výzvy každé etapy, od ostrých zatáček po otevřenou vodu, překážky a hrboly.

Tato nová edice kombinuje původní hru Rallyman z roku 2009 s jejím rozšířením Dirt. Nabízí nádherné nové grafické zpracování a vylepšené komponenty, přičemž obsahuje klasické mechaniky z původní hry, jako je driftování, skákání a řezání zatáček. Kromě nového vizuálního provedení nahrazuje velké obdélníkové mapové desky první edice šestiúhelníkovými dílky, které hráčům umožňují znovu vytvořit ikonické tratě nebo si v mžiku vymyslet vlastní jedinečné návrhy.

zobrazit více zobrazit méně