Mythwind: Friends & Family

Podrobnosti
Rozšíření pro:
Počet hráčů:
Herní doba:
30-60 min.
více méně
Doporučený věk:
Typ:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Rozšíření Friends & Family vás seznámí s různorodými obyvateli rozrůstající se vesnice Mythwind. Hráči nyní mohou navštěvovat ostatní postavy a využívat jejich zkušeností a provádět akci socializace, která zvyšuje přátelství s místními vesničany a odemyká nové a vzrušující příběhové prvky.

Interakce postav
Každá hratelná postava získává jedinečný způsob interakce s každou další postavou ve hře!

Vesničané
Vesničané začínají jako známí a pak se postupně stávají přáteli, nejlepšími přáteli a nakonec mají možnost stát se životními partnery s jedinečnými příběhy na této cestě.

Alternativní budovy
Každý z vesničanů se připojí k městu, když je postavena jeho přidružená budova. Když je postavena tiskárna, Aidan se objeví na komunitní radě!

Společenský život
Postavy nyní mohou provádět akci socializace, když používají budovy spojené s vesničany. Pro socializaci mohou všechny postavy přispět najatými dělníky ke kombinovanému hodu kostkou, aby zjistily, zda se zvýší jejich status přátelství s vesničanem.

Partneři
Když se úroveň přátelství vesničana zvýší na úroveň partner, tento člen komunity nyní odemkne zvláštní schopnost. Postavy mají také možnost usilovat o některé vesničany za účelem celoživotního partnerství sňatku a dokonce i dětí!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články