Mythic Battles: Ragnarök

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
60-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Ve hře Mythic Battles: Ragnarök se ujmete vlády nad severskými božstvy a velte jejich silám v konečném konfliktu! Zatímco bohové a smrtelníci vedou válku s mocnými obry a oživlými mrtvými, v Devíti světech se zhmotňují podivné ohnivé runy. Po staletí zůstávaly tyto pozůstatky prastarých sil mimo dosah, ale nyní mohou ti, kdo se odváží ovládnout tuto úžasnou moc, zvrátit rovnováhu těchto světodějných bitev ve svůj prospěch. Říše se rozpadají, konec se blíží a jen na mocné se bude vzpomínat.

Bifrostový most se zřítil a uvěznil Odina a jeho armády v Asgardu. Výsledná válka v Midgardu bude ničivým střetem bez předpokládaného vítěze. Zachrání Ases a Vanes Devět světů před zkázou, nebo chaos tyto říše rozmetá a Yggdrasil promění v popel?

Mythic Battles jsou legendárním dobrodružstvím pro 2 až 4 hráče, které lze hrát jako čistě skirmish hru nebo jako epickou ságu složenou z mnoha scénářů a kampaní. Slavné miniatury a úžasné herní desky vytvářejí scénu, balíčky a kostky rozhodují o boji a mechanika draftování zajišťuje, že postavíte mocnou armádu, určenou ke slávě a vítězství!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články