Mythic Battles se do třetice podívají do Egypta s krabicí Isfet
Novinka zdroj: Monolith

Mythic Battles se do třetice podívají do Egypta s krabicí Isfet

22. 2. 2024 15:00 | Deskovky | autor: Patrik Hajda |

Po řecké mytologii s Mythic Battles: Pantheon a severské mytologii s Mythic Battles: Ragnarök se studio Monolith vrhá s třetí krabicí Mythic Battles: Isfet do egyptské mytologie.

Pokud jste tedy odjakživa toužili po tom stát se egyptským božstvem a vyříkávat si to s ostatními božstvy na bojišti (a z nějakého důvodu vám to nedala hra Kemet), tak se můžete začít těšit na jaro, kdy se Mythic Battles: Isfet objeví na Kickstarteru (po doručení her z předchozích kampaní studia).

Vydání hry je tedy ještě poměrně vzdálené, pravděpodobně nastane nejdříve v roce 2025 a vlastně se teď o samotném titulu nic moc nedozvídáme. Ale jelikož je to už třetí hra v sérii, můžeme alespoň vytušit, jak to bude fungovat.

Jedná se o skirmishovou sérii, v níž hráči soupeří na společném plánu s pomocí figurek. Před hrou si musíte vytvořit armádu složenou z boha, hrdinů a dalších menších jednotek, jejichž karty si přidáte do balíčku.

Následně s pomocí hraní karet z tohoto balíčku aktivujete své jednotky, kdy je nasazujete na herní plán, pohybujete s nimi a samozřejmě bojujete. Novější Ragnarök k tomu navíc přidal scénáře a kampaně a teprve uvidíme, co si tvůrci připravili pro Isfet.

Nejnovější články