Mutant: Year Zero – Ad Astra

Podrobnosti
Rozšíření pro:
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

POZNÁMKA: Nejedná se o kompletní hru. K použití této knihy potřebujete základní hru Mutant: Year Zero. Základní kniha Mutant: Mechatron je také užitečná, ale není nutná.

Malými průzory vesmírné kapsle vidíte město visící beztížně pod hvězdami - mohutné, rozlehlé, zářící. Nespočet kovových tvarů propojených trubkami a dráty, jako obrovský visící mobil nad Zemí, otrávenou kolébkou lidstva.

Motory tvé kapsle tě ženou vpřed bludištěm drátů a žebříků. Když se přiblížíte, je vám jasné, že s tímto hvězdným městem není něco v pořádku. Proplouváte kolem velkých děr, přetrhaných drátů a prasklých satelitních antén. Zdá se, že Apokalypsa dosáhla až na nebesa.

Ad Astra je napínavý modul kampaně pro hru Mutant: Year Zero, který hráčské postavy přenese ze zničeného povrchu Země na oběžnou dráhu, do sluneční soustavy a možná ještě dál. Ad Astra lze hrát samostatně nebo jako přímé pokračování kampaně Cesta do ráje v základní knize pravidel Mutant: Year Zero.

Kniha obsahuje také pravidla pro hraní Mutant: Year Zero ve vesmíru a přehled sluneční soustavy s nápady na další dobrodružství.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články