Vyšlo vesmírné příběhové rozšíření Ad Astra pro RPG Mutant: Year Zero
Novinka zdroj: Free League

Vyšlo vesmírné příběhové rozšíření Ad Astra pro RPG Mutant: Year Zero

20. 2. 2024 11:00 | RPG | autor: Michal Krupička |

Očekávaná kampaň pro Mutant: Year Zero s podtitulem Ad Astra je konečně tu. Pokud potřebujete připomenout, co je zač, nakoukněte do našeho staršího článku. Ve zkratce se jedná o kampaň pro vlajkovou loď nakladatelství Free League, která vaše hybridy lidí a zvířat vezme ze zničeného povrchu postapokalyptické Země do vesmíru.

Prvně se podíváte na orbitu staré známé planety, cesty vás ale zavedou do všech koutů celého solárního systému a ještě dál. Kampaň se dá hrát samostatně nebo s ní můžete přímo navázat na tu ze základní příručky Mutant: Year Zero.

Tu ostatně ke hraní budete potřebovat, základní pravidla totiž nejsou součástí tohoto rozšíření. Autoři ještě doporučují vlastnit rozšíření Mechatron, ale to není vyloženě potřeba.

Hlavní součástí příručky je tak samostatná vesmírná kampaň a doplňková pravidla pro vesmírná dobrodružství. Kromě toho nechybí ani průvodce solárním systémem a nápady na další samostatná dobrodružství.

Za rozšíření v pevné vazbě zaplatíte v oficiálním obchodě 995 korun plus poštovné ve výši 429 korun a jak bývá u tohoto vydavatele zvykem, součástí je i PDF verze, kterou dostanete skrze DriveThruRPG. A pokud by vám stačilo jen PDF, tak právě tam ho seženete za 470 korun.

Nejnovější články