DreamEscape

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30-120 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

DreamEscape je průzkumná hra, která se řídí příběhovými kartami. Každé setkání nabízí volby podobné roleplayi, které vedou hru různými směry, takže se hra při každé partii vyvíjí jinak. Opakované hraní odměňuje vaše herní zkušenosti, protože budete odkrývat různé části příběhové skládačky. Šance na úspěch je založená na vašich dovednostech, vybavení a znalostech, které jste doposud získali – vaše vzpomínky na předchozí hry vás vedou k úspěchu!

Na výběr je 6 asymetrických postav Snílků, z nichž každá má vlastní příběh, který je třeba odhalit. Kombinace zhruba 400 karet setkání, 100 karet předmětů a příběhového pozadí, které můžete objevovat, poskytuje velmi rozmanitý příběhový zážitek.

Hra nabízí několik úrovní propletených příběhových oblouků a dějových linií, které vás při každém hraní zaměstnají a donutí tápat. Ve hře je uzamčeno mnoho skrytých hádanek, pastí a faktů, které čekají, až je odhalíte... ale za všechny znalosti se platí. Čím více zkušeností získáte, tím větší je vaše šance, že budete dohnáni k šílenství!

zobrazit více zobrazit méně