Critter Kitchen

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
55-70 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

V Bistro Bay probíhá Týden restaurací! Restaurace soutěží v kulinářských soutěžích a zároveň plánují velkolepá jídla, kterými chtějí zapůsobit na slavného kritika. Jako jeden z 2-5 hráčů vyšlete své šéfkuchaře do města, aby shromáždili ingredience na vytvoření úžasných jídel a dokázali, že vaše restaurace je nejlepší ve městě.

V každém kole jsou na různých místech ve městě umístěny nové náhodné ingredience. Hráči současně a tajně plánují, na která místa pošlou své tři kuchaře, a doufají, že nasbírají ty nejlepší ingredience. Někteří kuchaři jsou rychlí, ale mohou nasbírat pouze jednu položku, zatímco jiní mohou nést tři položky, ale dorazí pozdě. Na lokacích jsou také k dispozici drby, které poskytují vodítko, co si kritik přeje.

Výzvy, odhalené v 1. až 6. kole, nabízejí hráčům možnost získat hvězdičky za vytvoření pokrmů s konkrétními požadavky na ingredience. Po 7. kole musí hráči vytvořit epické jídlo, aby zapůsobili na slavného kritika a uspokojili jeho choutky. Množství různých kritiků, drbů a restauratérů znamená, že každá hra se liší!

zobrazit více zobrazit méně