Cohors Cthulhu

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Autoři:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Cohors Cthulhu se odehrává ve stejném světě jako Achtung! Cthulhu 2D20, tentokrát zavádí dobrodruhy do doby odvážných gladiátorů, udatných centurionů a statečných germánských hrdinů.

Bojujete ve skryté válce na okraji Římské říše. Daleko na severní hranici se v temných a zapovězených lesích, které tyto končiny pokrývají, střetávají Římané a germánské kmeny. Brzy se však budete muset spojit, abyste zastavili invazní síly zákeřného kultu a jeho hejna odporných stvoření z hlubin vesmíru.

Cohors Cthulhu vás postaví do první linie známého světa ve 2. století, kde budete pomocí ohně, oceli a prastaré technologie bojovat proti prastarýmhrůzám! Přijedete do neklidného římského pohraničního města Laurium, typické opevněné pevnosti, která leží na hranici mezi civilizací a tajemnými, předtuchami opředenými kraji. Zakouřené krčmy plné nebezpečných tuláků víří klepy a šeptandou o děsivých stvořeních, podivných ruinách a strašidelných lesích. Hustými lesy se potulují barbarští germánští domorodci, ale jsou jedinou věcí, které by se Římané měli obávat?"

zobrazit více zobrazit méně