Coalitions: Raison d'Etat Expansion

Podrobnosti
Rozšíření pro:
Počet hráčů:
Herní doba:
60-240 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Evropa se zmítá v chaosu! Oheň protestantské reformace zachvátil střední Evropu, zatímco rodící se švédské císařství bojuje s obrovským, lidnatým a bojeschopným Polskem o nadvládu na východě a v Baltském moři. Zůstane císař Svaté říše římské na svém trůnu? Kterou stranu tohoto obrovského konfliktu si evropské národy vyberou? A přežije Polsko švédskou záplavu?

Raison d'Etat je desková hra pro 1-7 hráčů. Jedná se o samostatné rozšíření pro hru Coalitions s vlastní samostatnou herní deskou a sedmi hratelnými národy (Polsko, Švédsko, Británie, Francie, Španělsko, Rakousko a Osmanská říše), které jsou součástí balení. Na rozdíl od ostatních rozšíření pro hru Coalitions nepotřebujete ke hře Raison d'Etat základní hru Coalitions. Dodává se se všemi komponenty, pravidly a scénáři potřebnými ke hře.

Hráči se zapojí do vzrušující hry o ovládání oblasti, ve které se mění spojenectví a koalice, probíhá intenzivní zákulisní boj, diplomacie a odvážné vojenské akce zasazené do doby definované otřesy třicetileté války a polsko-švédských válek. Stejně jako v základní hře Coalitions i v Raison d'Etat's je použita mechanika Wheel of War, která prakticky eliminuje prostoje, zatímco inovativní systém Activator zavádí novou úroveň dynamických interakcí mezi hráči.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články