Coalitions: Ancien Régime Expansion

Podrobnosti
Rozšíření pro:
Počet hráčů:
Herní doba:
60-240 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Evropa se zmítá v chaosu! Vznikající pruské království pod vedením Fridricha Velikého usiluje o rozšíření a upevnění své moci na úkor Rakouska, zatímco francouzsko-britský boj o světové prvenství již zachvátil Španělsko a vede oba národy k hledání nových spojenců na starém kontinentu. Budou Rusko a Osmanská říše, dvě zdánlivě nezainteresované strany, nadále zpovzdálí přihlížet, nebo se do tohoto boje o nadvládu nad Evropou zapojí?

Ancien Régime je velkým rozšířením hry Coalitions, která je o vyjednávání a budování spojenectví o ovládnutí Evropy. Přináší novou odlišnou herní desku, sedmý hratelný národ (Španělsko) a řadu nových komponent a mechanismů. Nejedná se o samostatné rozšíření; vyžaduje některé komponenty ze základní krabice hry Coalitions.

Až 7 hráčů se zapojí do vzrušující hry o ovládání oblasti, ve které se mění spojenectví a koalice, probíhá intenzivní diplomacie v pozadí a odvážné vojenské akce zasazené do doby definované obrovskou sedmiletou válkou.
Stejně jako v základní hře Coalitions využívá rozšíření Ancien Régime mechaniku Wheel of War, díky níž neexistují prostoje, zatímco inovativní systém Activator zavádí novou úroveň dynamických interakcí mezi hráči.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články