Canopy: Evergreen

Podrobnosti
Série:
Počet hráčů:
Herní doba:
45-60 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Pod hustými korunami deštných pralesů na severozápadě Tichého oceánu se nachází prosperující ekosystém. Hejna lososů plavou proti proudu řeky, mechové patro je poseto divokými květinami a bujným kapradím a vlk šedý zde vyhlíží svou další potravu. Ve hře Canopy: Evergreen hráči soutěží o to, kdo vypěstuje nejvyšší stromy, nasbírá sady divokých rostlin a vytvoří bohaté prostředí, které pomůže prosperovat původním zvířatům.

Ve hře se hráči střídají ve výběru nových karet pro svůj les ze tří hromádek růstu. Pokaždé, když se podíváte na hromádku, můžete si ji vybrat a přidat tyto karty do svého pralesa, nebo hromádku vrátit lícem dolů a přidat k ní jednu další kartu. Jak hromádky rostou, musíte hledat rostliny a zvířata, která vašemu lesu nejvíce prospějí - ale vybírejte pečlivě, protože mezi rostlinami a živočichy se mísí nebezpečí v podobě požárů, nemocí a sucha. Po třech ročních obdobích vyhrává hráč, který vypěstoval nejbohatší deštný prales!

Canopy: Evergreen je samostatná hra, která obsahuje draftování a sbírání sad podobně jako původní hra Amazonie, s novými pravidly pro sbírání potravy, pěstování stromů na desce pralesa pro získání trvalých bonusů a vyživování interaktivních divokých zvířat. Ztraťte se ve věčně zeleném lese s novými rostlinami, zvířaty a ekologickými 3D žetony stromů, které rostou během hry!

zobrazit více zobrazit méně