Karetní hra na motivy seriálu Čas na dobrodružství oslaví desáté výročí kompletní kolekcí
Novinka zdroj: Cartoon Network

Karetní hra na motivy seriálu Čas na dobrodružství oslaví desáté výročí kompletní kolekcí

8. 12. 2023 15:13 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Čas na dobrodružství je v jistých kruzích nesmírně populární kreslený seriál stanice Cartoon Network, který svou kombinací černého humoru a roztomilých situací okouzlil nejednoho diváka. Mezi jedny z nejpopulárnějších epizod poté patří díl nazvaný Karetní války (14. epizoda 4. řady), jenž představil karetní duelovku, na jejímž základně vznikl i skutečný titul Adventure Time Card Wars. Ten během příštího roku oslaví 10. výročí, k němuž vyjde ultimátní kolekce, kterou lze aktuálně získat v úspěšné probíhající kampani na Kickstarteru.

zdroj: Cryptozoic

Do jejího konce zbývá pouhý týden, ale díky tomu, že na kontě svítí už přes 19 milionů korun, se kolekce s přehledem stane skutečností a rovnou bude doplněná o několik bonusů. Ty získáte už od necelých 1 500 korun, za něž hlavně dostanete Adventure Time Card Wars: Ultimate Collection. Krabice obsahuje všech šest vydaných setů, což dělá 480 karet rozdělených do 12 rozdílných balíčků s celkově 12 hrdiny ve sběratelské krabici. K té se ještě přibalí bonusy jako 5 nových hrdinů, 12 dodatečných karet, dvě proma, foilové kusovky a vylepšená kvalita zpracování.

To vše je určené pro dva hráče, kteří se svými balíčky bojují na celkově čtyřech dráhách, do nichž vynáší bytosti, kouzla či lokace. Hlavním cílem je srazit životy soupeře na nulu. V každém tahu vám s tím pomohou dva akční body, které utrácíte za vykládání karet stojících 0 až 2 body. Všechno je navíc vyhotovené v ikonickém kresleném stylu.

Jakmile utratíte alespoň 2 600 korun, dostanete k této edici ještě deluxe verzi hry Adventure Time Card Wars: Doubles Tournament. Jde o samostatně hratelný formát, v němž se místo jednotlivců utkají týmy po dvou. Každý z hráčů má vlastní balíček a sedí naproti svému partnerovi mezi dvěma soupeři. Pravidla jsou stejná jako v běžné partii, jenom mají týmy 40 společných životů, snažíte se bránit útokům dvou lidí a současně pomáháte kolegovi. S tím jsou spojené nové typy týmových karet. Deluxe edice obsahuje 164 kusovek se 13 hrdiny ve sběratelském balení. Jestli jednotlivé komponenty nechcete mít ve dvou krabicích, je možné je uložit do jedné velké obsažené v této úrovni.

Ti největší gurmáni mohou utratit 5 550 korun pro unikátní žetony a pytlíček, podložku, obaly na karty, hrníčky a modul Adventure Time: The Roleplaying Game – Card Wars, který nabídne ochutnávku z chystaného RPG, jež na Kickstarter dorazí v průběhu roku 2024. Za dopravu podle zvolené úrovně utratíte 725 až 1 270 korun + daň. Jestli se produkce někde nezasekne, zásilka přispěvatelům dorazí v září 2024.

Nejnovější články