Adventure Time Card Wars

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Adventure Time Card Wars je ta nejepičtější karetní hra, jakou jste kdy v Zemi Ooo našli, nebo vlastně kdekoli jinde! V epizodě "Karetní války" prosí Jake Finna, aby si s ním zahrál jeho oblíbenou karetní hru. Finn souhlasí, přestože ho Beemo varuje, jak velmi soutěživý Jake při hraní hry dokáže být. Finn a Jake proti sobě bojují, aby rozhodli, kdo bude Dweeb a kdo Cool Guy.

Nyní si fanoušci mohou zahrát skutečné karetní války ve hře Adventure Time Card Wars, přičemž veškerá akce se odehrává na čtyřech bojových drahách. V každém tahu má hráč k dispozici dva akční body, které může utratit za bytosti, kouzla a lokace, a karty stojí od 0 do 2 akčních bodů.

Každé kolo má hráč k dispozici dva akční body, které může utratit za bytosti, kouzla a lokace, a karty stojí od 0 do 2 akčních bodů. Při vyvolání bytosti si vyberete, do kterého pruhu ji chcete umístit; některé bytosti mají schopnosti FLOOP, které vám umožňují používat jejich speciální schopnosti. Když zaútočíte s bytostí na dráze, můžete na soupeřovu bytost, nebo můžete způsobit poškození přímo soupeřovi. Snižte soupeřovy životy z 25 na 0 a jste frajer (a vyhráváte hru)!

Každá startovní sada Card Wars obsahuje dvojici různých čtyřicetikartových balíčků a je připravena ke hře ihned po vybalení z krabice. Míchejte balíčky dohromady a vymýšlejte vlastní spravedlivé kombinace!

zobrazit více zobrazit méně