Adventure Time Card Wars: Doubles Tournament

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30-45 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Adventure Time Card Wars: Doubles Tournament přebírá známý formát Adventure Time Card Wars a vše zdvojnásobuje, protože hráči soutěží proti sobě v týmech po dvou. Hrajte jako Jake (Cornfield/NiceLands) a Charlie (Blue Plains/NiceLands) proti Grand Prix (SandyLands/IcyLands) a Moniker (Useless Swamps/IcyLands) s novými kartami, které vynikají v týmovém prostředí, ačkoli tyto karty můžete použít v normálním Adventure Time Card Wars.

V této hře má každý hráč svůj vlastní balíček a sedí naproti svému partnerovi mezi dvěma soupeři. Dvě z vašich krajin ukazují doleva, další dvě doprava. Každý tým má 40 životů, a abyste vyhráli, musíte soupeře srazit na nulu. Hratelnost je totožná s verzí 1v1 ve hře Adventure Time Card Wars, ale nyní se musíte bránit útoku dvou soupeřů a zároveň se snažíte pomoci svému partnerovi, když je to potřeba.

Zvláštním doplňkem této sady jsou karty Teamwork, které nezabírají dráhu. Každý hráč může ovládat jednu a tyto karty vám a vašemu partnerovi poskytují výhodu tah po tahu... pokud karty zahrajete správně.

zobrazit více zobrazit méně