Výbušná koťátka se ukazují ve svérázné seriálové adaptaci od Netflixu
Novinka zdroj: Netflix

Výbušná koťátka se ukazují ve svérázné seriálové adaptaci od Netflixu

14. 11. 2023 9:14 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

Trojice designérů Elan Lee, Shane Small a Matthew Inman dost možná ani nevěděla, jaký fenomén se svou karetní hrou Výbušná koťátka rozpoutá. Projekt dodnes patří mezi nejúspěšnější kampaně na Kickstarteru, ale hlavně odstartoval vyloženou spoušť pokračování, rozšíření a podobně humorných projektů, po nichž je stále poptávka.

Koťátka se stala tak silnou značkou, že se začala propisovat i do jiných odvětví zábavy. Už před nějakou dobou vyšla mobilní verze, na kterou navázal Netflix se svou vlastní. A když už má na něco Netflix práva, musí zákonitě natočit i nějaký seriál nebo film. Takže zřete ukázku na animovaný seriál založený na populární karetce:

zdroj: Netflix

Z traileru je víc než jasné, že se svérázný tón předlohy ve skutečnosti docela dost povedlo převést na obrazovky. Jenom to v tomto případě podobně jako přisprostlá edice nebude úplně vhodné pro děti. I když by roztomilá animace mohla poukazovat na opak.

Navazovat se bude na trochu vulgárnější animáky, které se úplně nebojí občas sáhnout pro nějaké to „pikantnější“ slovíčko. Příběh se točí kolem věčného boje mezi nebem a peklem, který se přesune na zem, kam jsou poslaní Bůh i Ďábel v těle koček. To samozřejmě rozpoutá kolotoč událostí, kde hlavní hrdiny čekají bizarní situace a zvláštní trampoty.

Docela vtipné je, že o dabing „božské kočky“ se postaral Tom Ellis, kterého můžete znát hlavně jako seriálového Lucifera. Jeho hlasové kreace ještě doplní třeba Lucy Liu, Mark Proksch nebo Ally Maki. Na animaci dělá studio Bandera Entertainment založené dvojicí Mike Judge a Greg Daniels, kteří v minulosti dali vzniknout kultovnímu seriálu Tatík Hill a spol.

Seriálová Výbušná koťátka si měla původně odbít premiéru někdy během letošního roku. Plány se ale nakonec změnily, takže se jich dočkáme až v průběhu toho příštího. Každá epizoda by měla mít zhruba půl hodiny.

Nejnovější články