Humble Bundle nabízí desítky příruček pro nováčky v BattleTechu
Novinka zdroj: Catalyst Game Labs

Humble Bundle nabízí desítky příruček pro nováčky v BattleTechu

16. 11. 2022 8:30 | Wargaming | autor: Matouš Vrba |

Charitativní online obchod Humble Bundle, který možná znáte díky jeho často velmi výhodným, časově omezeným kolekcím počítačových her, nyní nabízí kolekci pravidel, kampaní, lore knih a dalších vychytávek pro hru Battletech. V klasickém stylu Humble Bundle se jedná o nabídku typu „zaplať, kolik chceš“, takže už za 24 korun můžete získat PDF verzi Alpha Strike: Commanders Edition, což jsou plná pravidla pro zrychlenou verzi Battletechu. K tomu dostanete Battlemech Manual, který obsahuje všechna pravidla pro mechy v klasickém Battletechu, a navíc ještě dvě menší publikace jako bonus.

Když se rozšoupnete alespoň za cca 440 korun, tak dostanete všechna PDFka v kolekci (jejichž celková běžná prodejní cena je přes 7 tisíc korun). Ta zahrnují Total Warfare s plnými pravidly pro všechny typy jednotek, Battle of Tukayyid představující nejznámější střet Battletechu jako hratelnou kampaň nebo Battletech Legends se seznamem nejvýznamnějších osobností loru a jejich osobních mechů.

Nabízený krabicový Beginner Box je bohužel k dostání jen pro občany Spojených Států, takže platit plných 730 korun nemá valný smysl, pokud vyloženě netoužíte podpořit související charitu (konkrétně Navy-Marine Corps Society, což je charita starající se o americké mariňáky), Humble Bundle a/nebo Catalyst Game Labs (vydavatel Battletechu).

I tak je to ale výborná nabídka, pokud chcete začít s Battletechem, konečně vyzkoušet Alpha Strike, nebo jen doplnit kolekci o pár chybějících pravidel či knih. Nabídka trvá ale jen do 2. prosince, takže zbytečně neváhejte! A pokud si nejste jistí, k čemu vám všechny ty příručky budou, tak vězte, že už pro vás chystáme článek zasvěcující nové hráče do úžasného univerza hry BattleTech.

Z dalších zpráv ze světa Battletechu zmiňme, že krabicový set Alpha Strike (o kterém jsme psali zde) už je distribuovaný mezi koncové prodejce a na první police obchodů (ať už fyzické, nebo virtuální) by měl dorazit během prosince. Nejspíš se to Catalyst snaží stihnout do Vánoc, ale dovolím si pesimistický odhad, že se to týká pravděpodobně jen USA a my si budeme muset počkat možná až do příštího roku. Na příští rok připadá také již dříve ohlášený Kickstarter s názvem BattleTech: Mercenaries (o něm jsme zase psali tady), který čerstvě zná oficiální datum spuštění, ke kterému dojde 23. března 2023. Budoucnost našich oblíbených obrněných bitevních robotů tedy vypadá nadějně.

Nejnovější články