Doplňte si svou kolekci digitálních deskovek s výhodným balíčkem
Novinka zdroj: Humble Bundle

Doplňte si svou kolekci digitálních deskovek s výhodným balíčkem

14. 11. 2022 13:26 | Deskovky | autor: Ondřej Partl |

V životě každého hráče deskových her občas přijde doba, kdy všichni jeho spoluhráči jsou někde na cestách, nemocní či z jiných důvodů nedostupní na setkání tváří v tvář. A přesně v těchto chvílích mohou přijít k duhu videoherní adaptace, kterých na trhu naleznete už opravdu hodně.

Své o tom ví vydavatelství Twin Sails Interactive, které se právě na tento typ her do značné míry specializuje, kdy v jeho portfoliu můžete nalézt digitální (a nutno dodat opravdu povedenou) verzi Gloomhavenu, ale také třeba titul Arkham Horror: Mother’s Embrace, který operuje se známým lovecraftovským deskoherním univerzem. A právě toto vydavatelství se aktuálně spojilo s obchodem Humble Bundle, kde společnými silami přináší další z řad výhodných balíčků. S jeho pomocí si můžete doplnit virtuální knihovničku o digitální adaptace několika oblíbených stolních her.

Opět platí, že je možné zakoupit hned několik úrovní, kdy ta nejlevnější vás vyjde v přepočtu zhruba na 150 Kč a naleznete v ní šest her od Small World a Splendor přes Mysterium: A Psychic Clue Game, Carcassonne – Tiles & Tactics a Ticket to Ride (Jízdenky, prosím!) až po Blood Rage: Digital Edition.

Jakmile však utratíte alespoň necelých 300 korun, můžete si všechny tyto hry rozšířit o obrovskou porci DLC. Konkrétně se jedná o rozšíření Cursed, Grand Dames, Be not Afraid, Royal Bonus a A Spider’s Web pro Small World, dále The Cities, The Strongholds a The Trading Posts pro Splendor, k Mysteriu dostanete Hidden Signs a Secrets & Lies, zatímco Blood Rage si obohatíte o Mystics of Midgard, Mythical Monsters a Gods of Asgard.

Největších porcí rozšíření se nepřekvapivě dočkaly největší stálice Carcassonne a Ticket to Ride, kdy k první jmenované dostanete The River, Inns & Cathedrals, Winter and Gingerbread, Traders & Builders a The Princess & the Dragon Expansion, zatímco ke druhé jmenované jsou to rozšíření Europe, USA 1910, Switzerland, Legendary Asia, India, Nordic Countries, Pennsylvania, United Kingdom a France.

Poslední úroveň vás poté vyjde na zhruba 370 korun, přičemž k výše zmíněnému ještě dostanete A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition doplněnou o rozšíření A Feast For Crows a A Dance With Dragons. Balíček a jeho jednotlivé úrovně je možné zakoupit na tomto odkazu a všechny hry dostanete na digitální platformu Steam. Část vašeho příspěvku tradičně zamíří na podporu charity, kterou si ale sami můžete vybrat. Nabídka je dostupná do 26. listopadu do 3:00.

Nejnovější články