Figurkovka Walking Dead vstává z mrtvých. All Out War dostane nový obsah
Novinka zdroj: Mantic Games

Figurkovka Walking Dead vstává z mrtvých. All Out War dostane nový obsah

4. 12. 2023 14:26 | Wargaming | autor: Patrik Hajda |

Studio Mantic Games (Kings of War, Hellboy) na začátku letošního srpna ubezpečilo fanoušky, že nezanevřelo na svou figurkovou hru The Walking Dead: All Out War a že pro ní má spoustu nápadů do budoucna a nyní se konečně dozvídáme, co tím bylo myšlené.

Tvůrci hry na naléhání komunity uzavřeli novou spolupráci s majitelem práv Skybound, takže nic nebrání novému vydání této hry. Tedy, kromě tvůrčího procesu. Vývojáři momentálně pracují na nových pravidlech, zatímco modeláři chystají další figurky.

Nová vlna obsahu se zaměří na síť přeživších, kteří si říkají Commonwealth. Jsou silní, odolní, mají vlastní armádu a obecně jsou rozdělení do společenských tříd. Můžete očekávat některé z postav, které si mihly v této části komiksu. Zároveň se studio snaží vymyslet způsob, jak později příchozím hráčům umožnit rozšířit si sbírku figurek o ty z prvních vln rozšíření, která dnes už nejsou dostupná.

The Walking Dead: All Out War zdroj: Mantic Games

Pokud o hře slyšíte úplně poprvé, tak vězte, že se jedná o válečnou deskovku, v níž každý hráč ovládá skupinku přeživších, s níž se pohybuje po herním plánu s pomocí měřidel, snaží se vyhnout nemrtvým, a jelikož je svět Živých mrtvých opravdu zlý, tak tu nespolupracujete, ale perete se se soupeřem o zásoby. Klidně mu můžete vykrást jeho skrýš.

Za předpokladu, že se s tímto návratem podaří pořádně nakopnout zájem o The Walking Dead: All Out War, mají toho tvůrci v rukávu ještě mnohem víc, ale ještě nehodlají nic prozrazovat, protože chtějí předně naslouchat komunitě a vycházet jí vstříc.

Předobjednávky (a nespecifikované další možnosti) nového setu se spustí někdy v začátku roku 2024 a to je pro tuto chvíli vše, co nám jsou Mantic Games ochotní prozradit.

Nejnovější články