Zaklínač: Starý svět – Divoký hon

The Witcher: Old World – Wild Hunt

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
90-150 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Zvěsti o jezdcích Divokého honu se z různých stran šíří stále častěji. Přízračná kavalkáda brázdí noční oblohu a šíří v lidských srdcích strach. Objevují se zvěsti o pohřešovaných dětech. Vypráví se o hrozící pohromě neúrody. A o blížící se válce.

Divoký hon je rozsáhlé rozšíření, které představuje zcela nový režim hry - kooperativní režim. Umožňuje také plnohodnotný sólový zážitek. Tentokrát se hráči budou muset postavit obávaným bojovníkům z jiné dimenze, známým jako Jezdci divokého honu, a to buď společně, nebo sami.

Rozšíření Divoký hon představuje významnou změnu pro strukturu hry - hráči se místo střídavého pohybu ve svých tazích pohybují po hrací ploše současně, což posouvá plánování do nové dimenze! Setkání s jiným hráčem nevede k boji, ale může vyústit ve společný výcvik nebo výměnu zlata, lektvarů a cenných informací o nestvůrách v okolí.

Hra probíhá v několika kolech a na konci každého kola Divoký hon vyvolá nové příšery nebo Ohaře a pohybuje se po hrací desce a útočí na hráče.

Na konci hry čeká hráče největší výzva, souboj s jedním z největších bojovníků Divokého honu, mocným Eredinem. Závěrečného střetu se účastní všichni hráči a společně se snaží protivníka porazit - Eredin však disponuje sadou unikátních, mocných útoků, které boj obzvlášť ztěžují.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články