Veiled Fate

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
60-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Ve hře Veiled Fate se zčásti jedná o společenskou dedukci a zčásti o strategii, v níž se utkává důvtip proti důvtipu. Každý tah je novým vodítkem k odhalení skutečného původu vašich soupeřů. Dokážete překazit pečlivě připravené plány a zároveň si upevnit vlastní cestu k vítězství?

Hrajte za božskou bytost, která zplodila poloboha v říši lidí. Identita vašeho rodu je známa pouze vám. Využívejte poziční hru k plnění úkolů - a ovlivňujte osud, aby byl výsledek ve váš prospěch. Najděte dokonalou rovnováhu mezi klamáním a zlobou, abyste získali trůn.

K dispozici je 9 polobohů. Na začátku hry je každému hráči tajně přidělen jeden polobůh jako jeho potomek. Na začátku hry však mohou hráči ovládat činy libovolného poloboha, nejen svého. Prostřednictvím strategické hry, zvláštních schopností a tajného hlasování musí hráči pomoci svému polobohu získat renomé. Ale pozor! Příliš brzké prozrazení vašeho rodu může způsobit, že ostatní hráči začnou spolupracovat na zániku vašeho svěřence.

Ve svém tahu mají hráči k dispozici 2 akce, kterými mohou poslat polobohy na výpravy. Každý úkol může dopadnout 2 různými způsoby, které bohové ovlivňují pomocí tajných hlasovacích karet zvaných karty osudu. Po splnění úkolu se karty osudu odhalí a vyřeší se vítězná strana karty, přičemž někteří polobozi získají renomé a jiní ho naopak ztratí. Hráč vyhrává, pokud má jeho polobůh na konci 3 kol zvaných věk nejvíce věhlasu, a tento polobůh se stává následníkem trůnu.

zobrazit více zobrazit méně