Unfathomable: From the Abyss

Podrobnosti
Rozšíření pro:
Počet hráčů:
Herní doba:
180 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

V novém rozšíření hry Nevyzpytatelní, From the Abyss, se loď SS Atlantika a její cesta do Bostonu ocitají v ještě větším nebezpečí. Z hlubin Atlantického oceánu se vynořují nová děsivá monstra, která na loď útočí, a vody samotného oceánu jsou natolik rozbouřené, že smetou cestující přes palubu. Nové zrady jsou tu, aby loď sabotovaly, a s dvojnásobně zvětšenou mýtickou palubou budou Atlantiku na každém kroku ohrožovat nová nebezpečí.

Naštěstí mají lidé na palubě této lodi k dispozici několik nových nástrojů. Kromě osmi nových hratelných postav mají nyní hráči přístup ke kartám spojenců, kteří se samostatně pohybují po lodi a pomáhají ji udržet nad vodou. Nové karty předehry mohou změnit podmínky na začátku hry, což přináší ještě větší rozmanitost, takže žádné dvě hry se nikdy neodehrají stejně. S novými dovednostmi, předměty a zbrusu novými kartami výhod nebyl boj o SS Atlantiku ještě nikdy tak urputný!

Nová expanze pro Nevyzpytatelné obsahuje následující rozšířený obsah a několik nových mechanik:

- Záchrana pasažérů nyní hráčům poskytuje přístup ke spojencům, kteří mohou lidem poskytnout pomoc nejrůznějšími užitečnými způsoby.
- Na loď útočí tři nové nestvůry známé jako "hrůzy" - Shoggoth, Utopený duch a Chňapavý úponek, z nichž každá je neuvěřitelně nebezpečná a obtížně porazitelná.
- Nové karty předeher přicházejí ve třech různých variantách a mění podmínky na začátku hry, čímž zvyšují nevyzpytatelnou míru znovuhratelnosti.
- S dalšími hratelnými postavami, předměty, dovednostmi a dalšími prvky toto rozšíření navazuje na základní hru a přináší hráčům více ze všeho, co dělá hru Nevyzpytatelní tak vzrušující!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články