The Job

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Jdete po dobrém zboží. Drahokamy, diamanty, zlaté slitky, Picassův obraz, Fabergého vejce, královská koruna. Nic menšího nepotřebujete. Žijete rychle, myslíte rychle a pohybujete se rychle.

THE JOB je samostatná stolní roleplayingová hra inspirovaná filmy jako Danyho parťáci nebo Loupež po italsku a hrami jako Fiasco nebo Dread. Je určená pro jednorázová sezení. V běžných RPG hrách na výhře či prohře nezáleží. Tato hra má však jasný cíl: provést loupež. Buď se vám to podaří, nebo ne. Hra se hraje ve dvou fázích: Příprava a akce. V první fázi hráči vymýšlejí svůj hlavní plán a připravují vlastní sezení, čímž simulují zkušenost s formulováním loupeže. Ve druhé fázi uvedou svůj Plán do akce a zjistí, jak (špatně) byli připravení. V této fázi se hraje s rozkolísanou hromádkou kostek, která může při každé neúspěšné akci padnout, což může ohrozit celou loupež.

Uvnitř knihy najdete všechna potřebná pravidla pro tvorbu postavy, hraní, postupy a nástroje rozhodčích, pět vzorových Briefů a pokyny, jak můžete The Job použít jako vedlejší úkol pro jiné (tradičnější) hry.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články