The Isofarian Guard

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

The Isofarian Guard je dobrodružná desková hra pro 1-2 hráče, která je založená na příběhu.

Vítejte v Isofaru, divoké zemi, která je ve své kráse drsná. Isofariánský lid je hrdý na to, že dokáže vzkvétat mezi nepřátelskou divokou přírodou a krutými živly svého hornatého domova. Jako člen isofarské gardy se nikdy nenudíte. Snažíš se udržet mír mezi svými isofarijskými kolegy (což je nikdy nekončící práce) a také se vypořádat s neustálými hrozbami ze strany agresivní Falmundské říše na jihu.

Nyní se však staré pořádky mění. Působí nové síly, které zpochybní samotné základy reality. V pěti prolínajících se kampaních povedete osm různých isofarských gardistů, kteří se vypořádají s mocí, jež ohrožuje nejen Isofar, ale celý svět.

Ve hře The Isofarian Guard budete cestovat po městech a pustinách Isofaru na krásně ilustrované mapě světa, bojovat s nepřáteli pomocí jedinečného a vysoce přizpůsobitelného bojového systému a používat svůj důvtip, abyste se vymluvili z ošemetných situací. Jak budete uzavírat důležitá spojenectví, budou se vám naskýtat příležitosti k výrobě silnějšího vybavení, získávání nových schopností a vstupu do osudu, ke kterému jste byli povoláni.

zobrazit více zobrazit méně