Tanuki

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
20 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Ukažte své odhodlání a vládněte v této divoké a rozkošné karetní hře.

Vítejte v pulzujícím světě Tanuki, kde se zahradníci, gejši, ninjové a spousta roztomilých chlupatých stvoření střetávají v závodě o nejproduktivnější bambusovou zahradu. Pokusíte se pomstít, nebo se budete soustředit na vlastní zahradu? Pokud toužíte po roztomilých designech, nelítostných bitvách a strategickém rozhodování, pak je hra Tanuki přesně pro vás. Máte na to, abyste v této hře, ve které se nic nedrží při zemi, zvítězili? Je čas vypustit svého vnitřního chlupatého bojovníka!

Tanuki je rychlá karetní hra, ve které hráči soupeří o to, kdo vypěstuje nejproduktivnější bambusovou zahrádku. Během svého tahu hráči hrají akční karty nebo karty postav, uplatňují jejich efekty a sklízejí bambus ze svých zahrad. Každá karta postavy v zahradě má své jedinečné schopnosti.

Hra končí, jakmile skončí období sklizně. Vyhrává hráč, který má nejvíce bambusu. Klíčovými prvky této hry jsou strategické rozhodování a interakce mezi hráči.

Legendární tanukis, známý také jako japonský mývalí pes, má v japonském folklóru pověst rozpustilého a veselého mistra převleků.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články