Super Boss Monster

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Po deseti letech zábavy při budování dungeonů se hra Boss Monster dostává do nové generace s hrou Super Boss Monster! 1 až 4 hráči soutěží o vybudování dokonalého dungeonu s bočním posuvníkem, přičemž sestavují karty místností, hrají kouzla a lákají nešťastné dobrodruhy.

Super Boss Monster představuje městskou desku, která do klasické karetní hry přináší nové mechanismy. Náhodné losování místností je nahrazeno jednoduchým draftem. Hrdinové se stále objevují ve městě, ale přelévají se do lokací (Chrám, Stadion, Knihovna, Úkryt a Taverna), kde je hráči mohou chytit pomocí svého zbrusu nového pohůnka!

Městská rada odemyká dlouho očekávaný režim pro jednoho hráče! V tomto režimu se hráči budou snažit nalákat a zabít co nejvíce hrdinů. Hráči si budou muset dávat pozor na poškození, ale klíčem k úspěchu je nalákání; pokud se ve městě nahromadí příliš mnoho hrdinů, zamíří do krčmy a ukončí hru!

Hra Super Boss Monster je 100% zpětně kompatibilní se všemi stávajícími kartami Boss Monster. Jako samostatná hra bude Super Boss Monster obsahovat vše, co 1-4 hráči potřebují ke hře.

zobrazit více zobrazit méně

Nejnovější články