Star Trek: Into The Unknown

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30-180 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Star Trek: Into the Unknown obsahuje nejpodrobnější modely lodí ze Star Treku ve stolních hrách. Velké lodě, jako je U.S.S. Enterprise nebo Jem'Hadarský bitevní křižník, se tyčí nad menšími loděmi a všechny jsou předbarvené do neuvěřitelného množství detailů.

Vydejte se střemhlav do neznáma, kde budete vyjednávat a bojovat po boku ikonických postav a využívat svůj bystrý důvtip a taktické manévrování k překonávání komplikací a výzev. Po vzoru předlohy, výzkumné a diplomatické akce či boj mají trvalý dopad na hru, což způsobuje, že se mise vyvíjejí překvapivým způsobem.

Vyberte si svého důstojníka, rozmístěte posádku, prozkoumejte galaxii, navigujte skrze anomálie, umístěte své lodě k útoku nebo vyjednávejte podmínky s nepřítelem. Hráči se okamžitě vžijí do role rovnostářské Hvězdné flotily nebo utlačovatelských Vortů a Jem'Hadarů, zatímco se budou rozhodovat, jak zvládnout napjaté cíle misí a nečekané komplikace.

Vydejte se na nezapomenutelnou cestu rozsáhlým příběhem kampaně. Na vašich rozhodnutích záleží a ovlivňují výsledky vašeho jedinečného příběhu.

zobrazit více zobrazit méně

Nejnovější články