Silver

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30-60 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Vaši vesnici obsadili divocí vlkodlaci, kteří jsou znázorněni číslem na každé z karet, které tvoří vaši vesnici. Abyste se těchto ďábelských tesáků zbavili rychleji než sousední vesnice, využijte zvláštní schopnosti svých obyvatel a svou mocnou tajnou zbraň: stříbrný amulet.

Vyvolejte hlasování, když si myslíte, že máte nejméně vlkodlaků, ale buďte opatrní; všichni ostatní mají ještě jeden tah na záchranu své vlastní vesnice...

Stříbro je rychlá a poutavá tradiční karetní hra s vlkodlaky! Každý začíná hru s pěti zakrytými kartami, přičemž každý může vidět dvě karty podle svého výběru. Karty jsou očíslované 0-13, přičemž číslo udává, kolik vlkodlaků postava na dané kartě přitahuje, a každá postava (číslo) má jinou zvláštní schopnost.

V tahu si doberete vrchní kartu z balíčku nebo odhazovací hromádky, pak ji buď odhodíte a použijete její schopnost (ale pouze pokud pochází z balíčku), odhodíte ji bez použití schopnosti (ditto), nebo touto kartou nahradíte jednu nebo více svých karet otočených lícem dolů; více karet můžete nahradit pouze v případě, že nesou stejné číslo, a musíte karty odhalit, abyste to dokázali, přičemž jste penalizováni, pokud se mýlíte.

Silver lze hrát jako samostatnou hru nebo v kombinaci se Silver Bullet či jinými balíčky Silver. Každá verze hry má jiné schopnosti karet.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články