Rock Hard: 1977

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Píše se rok 1977. Jste začínající hudebník a sníte o tom, že se svou kapelou prorazíte. V následujících měsících budete zkoušet, koncertovat, psát písně a propagovat svou kapelu. S pečlivým plánováním a trochou štěstí získáte tu největší slávu a stanete se nejlepším novým umělcem roku.

Hra Rock Hard: 1977, kterou navrhla Jackie Fox (členka rockové kapely The Runaways ze 70. let, čtyřnásobná mistryně v soutěži Jeopardy! a autorka vyprávěcí dobrodružné trilogie Dobrodružství buclatého slimáka) a ilustrovala Jennifer Giner, umožňuje hraní pro skupiny 2 až 5 hráčů od 14 let v délce hry přibližně 45-90 minut.

Rock Hard: 1977 se hraje maximálně na devět kol, z nichž každé představuje typický den jednoho měsíce roku 1977, od dubna do prosince. Hru vyhrajete, pokud získáte nejvíce slávy. Jak? Zlepšováním reputace, šikovnosti a písní, získáváním bonusů za produkci, vystoupení a propagaci, uzavíráním nahrávacích smluv a vyděláváním honorářů, koncertováním a vysedáváním na nejžhavějších místech po večerech. Jste připraveni žít jako rocková hvězda?

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články