Resurgence

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
60-90 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Nikdo vlastně neví, co vyvolalo jednodenní válku mezi velmocemi, ale ke konci Předsvětí stačil jediný den. Poté, co se vlády zhroutily, se v troskách kdysi velkých měst tísnily skupinky přeživších bez vůdců. Podnebí je kruté, zdroje jsou vzácné a pustinami se potulují zmutované kmeny. Svět zoufale potřebuje hrdinu, který by lidi sjednotil a pozvedl je z trosek.

Resurgence je kompetitivní desková eurová hra až pro čtyři hráče. Nabízí jedinečnou kombinaci bag-buildingu, skrytý worker-placement a správy zdrojů, která vytváří jedinečný herní zážitek. Na začátku hry si každý hráč vybere hrdinu, který má na starosti malou skupinu přeživších a několik zásob. V každém kole hry musí hráči tajně naplánovat, kam pošlou své dělníky, aby splnili různé úkoly a uplatnili svůj vliv, ať už jde o plnění úkolů v okolí ruin Moskvy, shánění paliva, potravin a náhradních dílů, záchranu přeživších, učení se novým dovednostem nebo budování základny.

Resurgence nabízí různé cesty k dosažení vítězství a události ve hře a karty se směrnicemi pro konec hry zajišťují znovuhratelnost a variabilitu v jednotlivých hrách. Na konci hry se hrdina, jehož frakce zvítězí, stane novým vůdcem a sjednotí všechny skupiny přeživších ve svatyni na ostrově Hope.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Portal přiveze do Essenu novou edici Resurgence a 18. rozšíření pro Neuroshima Hex

I letos budete mít důvod zavítat na veletrhu na stánek Portal Games.

Nejnovější články