Ocean Slayers: The Bermuda Chronicles

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
90-180 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Desková hra Ocean Slayers je plně kompetitivní hra pro 2-6 hráčů s mýtickým otevřeným světem a prvky štěstí a kostek. Odehrává se na Bermudských ostrovech, plných bohatých pokladů, mocných ruin, prastarých příšer, soupeřících kapitánů a nezmapovaných území. Vydejte se se svou mocnou flotilou na průzkum Bermud, objevujte v každé hře jedinečnou krajinu, budujte a rozvíjejte svou ekonomiku a zdroje a připravte se na bitvu, v níž porazíte bájného Krakena.

Každá prozkoumaná destička nabídne poklady, suroviny a mocné předměty, bezpečný průchod nebo zrodí různé rasy prastarých příšer. Hráči i příšery se v této strategické hře potulují po hrací ploše, díky čemuž jsou vody zrádné a příšera číhá na každém tahu. Osidlujte ostrovy se surovinami a prozkoumávejte Bermudy, abyste zvětšili své bohatství a území, ale dávejte si pozor na soupeřící kapitány a příšery, protože vám mohou kdykoli zkřížit plány.

Připravte se na úžasné mýtické dobrodružství v tomto otevřeném oceánském světě plném skrytých nebezpečí a bohatství. Hru Ocean Slayers můžete hrát stále dokola a žádná hra nebude stejná.

zobrazit více zobrazit méně