Moonrollers

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
30-45 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Moonrollers je strategická hra, ve které proti sobě stojí hráči jako kapitáni lodí, kteří soupeří o získání členů posádky.

Hráči začínají hodem 5 kostkami a musí se rozhodnout, zda se pokusí splnit požadavek na dostupné kartě posádky, který odpovídá jedné z jejich kostek. Hráči se zaváží libovolným počtem odpovídajících kostek a musí se rozhodnout, zda přestanou házet, nebo budou pokračovat v házení zbývajícími kostkami. Pokud se jim nepodaří hodit kostkou, která odpovídá požadavku, o který se pokoušejí, veškerý postup v tomto tahu je ztracen. Pokud se rozhodnou házení zastavit nebo kartu dokončit, jejich pokrok se uloží prostřednictvím žetonů.

Některé části každé mise jsou obzvláště nebezpečné a hráči, kteří se o ně pokusí, za ně dostanou žetony nebezpečí, které mají na konci hry hodnotu prestiže. Hráč s největším počtem symbolů nebezpečí je však za své chaotické chování pokárán a nezíská žádnou prestiž navíc na konci hry.

Konec hry je okamžitě spuštěný, pokud má hráč na své lodi 3 posádky stejné frakce nebo posádku každé frakce. Vyhrává hráč s největším počtem bodů získaných za splnění požadavků a z hazardů!

zobrazit více zobrazit méně

Nejnovější články