Meeple Inc

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
40-120 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Ve hře Meeple Inc se hráči ujmou role vydavatelů deskových her, kteří sbírají dokonalou kombinaci výtvarných návrhů, komponentů a mechanismů, aby vytvořili ty nejlepší deskové hry na světě. Vstupte do alternativních 70. let 20. století, kde meeplové a lidé koexistují již po tisíciletí. Směs lidské vynalézavosti a meepleovské pracovitosti vytvořila nový zlatý věk stolních her a vy jste ve správný čas na správném místě.

Jako generální ředitel společnosti vyrábějící stolní hry budete rozdělovat své zaměstnance na pracovní místa v báječné továrně na stolní hry. Najímání specialistů, výroba komponent a výrobních mechanismů, to vše ve snaze vydávat ty nejoblíbenější hry, získávat ocenění a samozřejmě vítězné body. Meeple Inc nabízí neotřelý pohled na mechanismus umisťování dělníků, kdy jsou hráči odměňováni za to, že věnují pozornost akcím svých soupeřů a předvídají je.

Na tahu budete umisťovat své dělníky na konkrétní pracovní místa, najímat nové specializované zaměstnance s jedinečnými schopnostmi, tvořit deskové hry z komponent, výtvarných návrhů a mechanismů a předkládat své hry k získání prestižních ocenění. Meeple Inc je desková hra především o deskových hrách!

Meeple Inc je rychlá hra ve stylu worker placementu, kterou se rychle naučíte, ale která nabízí bohaté herní zážitky. Při návrhu byl kladen velký důraz na znovuhratelnost. Díky více cestám k vítězství, širokému počtu hráčů a téměř 70 000 unikátních počátečních podmínek nebudou žádné dvě hry stejné!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

V Meeple Inc tvoříte deskové hry a vyrovnáváte si je na poličku

Miniaturní krabičky, miniaturní kallax, maximální zábava?
Meeple Inc - pravidla v angličtině

Velikost souboru: 18.3 MB

Nejnovější články