Galactic Cruise

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
90-150 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Dobrý den, vítejte na stránkách Galactic Cruise. Našim hostům nabízíme něco výjimečného: pohodlí luxusní plavby s inovacemi vesmírného cestování. Jako první společnost, která nabízí prodloužené pobyty ve vesmíru, jsme nadšeni, že pro nás pracujete!

Od vás jako od vedoucího této společnosti se bude očekávat, že budete nejen stavět raketoplány a uspokojovat naše hosty, ale také pomáhat společnosti prosperovat tím, že budete rozšiřovat naši firemní síť, vymýšlet nové technologie a rozšiřovat počet našich zaměstnanců.

Jsme jednotná společnost a brzy zjistíte, že to, co udělá jiný supervizor, vám usnadní práci. Dovolte mi však, abych upřesnil, že se jedná o soutěž. Supervizor, který z ní vyjde jako nejlepší, se stane generálním ředitelem společnosti.

Ve svém tahu buď umístíte pracovníka, který provede dvě akce ve stále se rozšiřující síti, vypustíte raketoplán a pošlete jednoho ze svých pracovníků do vesmíru jako pilota, nebo odvoláte všechny své pozemské pracovníky, aby si vyzvedli finanční bonusy. Akce zahrnují získávání plánů, stavbu raketoplánů, přilákání hostů a budování zástavby - propojení mezi lokacemi, které zvyšuje výběr akcí v průběhu hry. Budete také ovlivňovat trhy se surovinami, které se mění podle akcí všech hráčů.

Když vypustíte raketoplán, jeden z vašich pracovníků ho bude doprovázet jako pilot a navigovat raketoplán do různých destinací, kde vás hosté odmění za vaši tvrdou práci.

V průběhu hry budete také soutěžit s ostatními vedoucími o splnění cílů společnosti, za které získáte kostky pokroku v průběhu hry. Kostky pokroku se také umisťují při vypouštění raketoplánů, a když se na dráhu pokroku společnosti umístí určitý počet kostek, hra končí a hráč s největším počtem vítězných bodů se stává novým generálním ředitelem společnosti Galactic Cruise.

zobrazit více zobrazit méně