Finding Atlantis

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
40-100 min.
více méně
Doporučený věk:
Téma:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Vydejte se na vzrušující cestu jako nikdy předtím! Vybaveni nejmodernější technologií a nejmodernější potápěčskou ponorkou stojíte na pokraji legendárního objevu: tajemné Atlantidy.

Finding Atlantis je kompetitivní dedukční a průzkumná hra s unikátními hádankami generovanými aplikací pro 1-4 hráče. V každém tahu zahrajete dvě karty z ruky a řešíte akce na těchto kartách: pohybujete svými ponorkami na mapě, prozkoumáváte dno oceánu pomocí periskopu, sonaru a rentgenu, hledáte artefakty nebo tyto artefakty kradete soupeřům, shazujete miny, abyste tyto soupeře zpomalili, a vynořujete se, abyste resetovali svůj balíček. Své nálezy sledujete na skryté mapě a snažíte se jako první objevit všechny prostory Atlantidy.

Hra Finding Atlantis obsahuje aplikaci, která nabízí více než milion odlišných a náročných námořních map, spolu s integrovaným tutoriálem a režimem U-Bot, který umožňuje hrát sólo proti umělé inteligenci nebo proti soupeřům ovládaným umělou inteligencí, které lze přidat do hry více hráčů.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není
Nic tady není

Nejnovější články