Doctors and Daleks

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
Doporučený věk:
Autoři:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:
Hodnocení uživatelů:
Hodnocení BoardGameGeek:
-

Nový společník pro vaše dobrodružství ve vesmíru a čase!

Divoká dobrodružství oblíbeného Pána času přicházejí do nejoblíbenější rolové hry na světě v pravidlech Doctors and Daleks.

Vezměte svou herní skupinu do TARDIS a cestujte kamkoli a kdykoli. Chcete se setkat s Leornadem da Vincim? Nebo se podívat, jak vypadá život v roce 3000? A co třeba úplně jiná planeta? Celý prostor a čas je tvůj, ale měj se na pozoru! v rozlehlosti věčnosti číhá spousta nebezpečí.

Příručka pro hráče obsahuje:

1) Zjednodušená pravidla pro tvorbu postavy, díky nimž rychle ožije nový dobrodruh cestující časem. Vytvořte si nového společníka pro Doktora nebo si vytvořte vlastního Pána času! Chcete si v rámci týmu TARDIS vyzkoušet časovou turistiku? Nebo si vytvoříte skupinu Agentů času, která bude bojovat proti otravným paradoxům?

2) Pravidla pro hraní rychlých, bojově nenáročných sci-fi dobrodružství s využitím nejoblíbenějšího systému rolových her na světě. Bojujte jako Doktor pomocí nesmrtících zbraní, manévrů, pomůcek a síly emocionálních a logických argumentů - nebo prostě jen hodně rychle utečte!

3) Pokladnice cestovatelů v čase plná technologických zázraků, včetně sonických šroubováků, psychického papíru a strojů času.

4) Pravidla pro používání a úpravu TARDIS, stejně jako pro vytváření a pilotování jakéhokoli jiného druhu zařízení pro cestování časem, abyste mohli zažít dobrodružství od úsvitu dějin až na samý konec vesmíru.

5) Rady, jak si při každém dobrodružství s Doktory a Daleky připadat jako v epizodě legendárního seriálu Doctor Who.

6) Rozsáhlý pohled na historii Doktorova vesmíru s podrobným popisem mnoha mimozemšťanů a bytostí, s nimiž se Doktor setkal napříč vesmírem a časem, včetně profilů Daleků, Kyberlidí, Plačících andělů a spousty dalších mimozemšťanů a podivností připravených ke hře!

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články