Divinity Original Sin: The Board Game

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
45-120 min.
více méně
Doporučený věk:
Původní vydavatel:
Český vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Divinity Original Sin: The Board Game je epická dobrodružná hra zasazená do světa Rivellonu. Až 4 hráči se se svými hrdiny vydají na rozvětvené příběhové dobrodružství plné taktických soubojů a důležitých rozhodnutí.

Hráči čtou z příběhové knihy a jako tým se rozhodují, kam se vydají a jak budou reagovat na svět kolem sebe. V závislosti na vlastnostech a schopnostech postav mohou mít během konkrétních částí příběhu k dispozici unikátní možnosti.

Příběhové volby nasměrují hráče k prozkoumávání míst. Poté hráči umístí po herním plánu jedinečnou sadu karet. Každý člen družiny si musí vybrat, kterou oblast navštíví. Jak příběh, tak kresby lokací mohou odhalit vodítka k tomu, co lze očekávat. Každý hráč si vezme svou kartu lokace. Některé odmění zvědavost novým pokladem nebo ingrediencí do receptu. Některé lokace pak zase budou obsahovat pasti nebo povedou k boji.

Boj se odehrává v několika kolech, kdy hráči a příšery střídavě získávají akční body (AP) a používají je k pohybu, používání předmětů a provádění dovedností. Hráči využívají dovednosti, které získají v průběhu hry, k provádění jedinečných a silných útoků, z nichž některé mají živelné účinky. Většina dovedností vyžaduje určitý čas, než je lze znovu použít, takže je velmi důležité vybrat si, které dovednosti kdy použít.

Díky systému kroniky ovlivní vaše rozhodnutí nejen váš vlastní příběh, ale i budoucnost univerza Divinity Original Sin. Tato hra vychází z oceňované videohry Divinity Original Sin II od Larian Studios.

zobrazit více zobrazit méně
Nic tady není

Nejnovější články