Disney Sorcerer's Arena: Epické aliance

Disney Sorcerer's Arena: Epic Alliances Core Set

Podrobnosti
Počet hráčů:
Herní doba:
35 min.
více méně
Doporučený věk:
Ilustrátoři:
Původní vydavatel:
Rok vydání původní verze:
Datum vydání české verze:
Ocenění:

Staň se dalším mistrem vyvolávačem v bojové aréně Disney Sorcerer's Arena: Epická aliance inspirované oblíbenou mobilní hrou Disney Sorcerer's Arena.

Verbujte ze seznamu hrdinů a padouchů od Disneyho a Pixaru připravených na bitvu - Čarodějův učeň Mickey, Gaston, Aladin, Demona, Sulley, Dr. Facilier, Maleficent a Ariel - a poté kombinujte karty svých postav do jednoho balíčku. Střídavě hrajete standardní akce a karty z ruky, abyste mohli pohybovat svými postavami a útočit na soupeře. Pokud vyřadíte soupeřovy postavy nebo obsadíte určitá místa poblíž středu arény do svého dalšího tahu, získáte body. Když hráč dosáhne 20 bodů nebo mu dojdou karty v balíčku, hra na konci daného kola končí a vyhrává ten, kdo má nejvíce bodů.

Pravidla hry Disney Sorcerer's Arena: Epická aliance se rozprostírají na ploše čtyř kapitol. Každá kapitola navazuje na předchozí a seznamuje hráče s novými dovednostmi, vylepšeními a schopnostmi v průběhu několika her. Pro tuto herní řadu bude vydáno několik rozšíření, která umožní více kombinací týmů.

zobrazit více zobrazit méně